luni, 4 februarie 2019

"Ascultă 5 minute de muzică clasică" - Un nou câștigător

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" este un proiect realizat de către Radio România Muzical în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, prin Inspectoratele Școlare. Acest proiect se desfășoară și în școala noastră încă din anul școlar 2014-2015 prin implicarea profesorilor Bun Claudia și Manole Liana.
Și în acest an școlar 2018-2019, școala noastră este înscrisă în acest proiect. Copiii ascultă săptămânal piese de muzică clasică și răspund la întrebările concursului.
Odată cu încheierea semestrului I am avut bucuria de a avea în școala noastră un câștigător. Elevul Bauer Cătălin din clasa a VI-a a fost norocosul câștigător în urma audiției de la ora de Muzică, în săptămâna 28 ianuarie - 3 februarie, și ca urmare a răspunsurilor corecte trimise de acesta la concursul săptămânal din cadrul Proiectului "Ascultă 5 minute de muzică clasică". Prin urmare a tragerii la sorți din cei 1104 elevi din toată țara care au răspuns corect, Cătălin s-a numărat printre cei 10 câștigători săptămânali.
Ca premiu, Cătălin, a primit din partea Radio România Muzical și a partenerilor acestui proiect o diplomă și un CD cu muzică: ”Mikhail Pletnev, Carl Philipp Emanuel Bach - First Choise: Sonatas & Rondos.”
Îl felicităm pe Cătălin pentru reușită și le dorim succes în continuare tuturor participanților!






Prof. Bun Claudia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu