luni, 24 martie 2014

Școala Gimnazială „Vasile Pop” din Bocsig, reprezentată pe județ la două olimpiade

Și anul acesta, așa cum s-a obișnuit în fiecare an, elevi ai Școlii Gimnaziale „Vasile Pop” din Bocsig au participat la concursuri școlare, mai precis, la Olimpiada de matematică și Olimpiada de Religie Ortodoxă, reprezentând cu cinste școala noastră.
La Olimpiada de matematică școala a fost reprezentată, ca și în anii anteriori, de către elevul Țucudean Adrian, din clasa a VIII-a, coordonat fiind de doamna profesoară de matematică Sărac Alina. În luna februarie a.c. Adrian a participat și la faza locală a Olimpiadei de matematică, ce s-a desfășurat la Ineu, unde s-a și calificat pentru faza județeană desfășurată la Arad (centrul de concurs Școala Gimnazială „Aron Cotruș”, pe data de 08.03.2014 ),  unde a obținut mențiune.
La Olimpiada de Religie Ortodoxă școala noastră a fost reprezentată (la faza locală din data de 15.02.2014, desfășurată la centrul de concurs  Liceul „Mihai Viteazul” Ineu) de către doi elevi din clasa a V-a : Filimon Mihai – Gabriel (Premiul I) și Pantea Eustasia (Premiul al II-lea), ambii calificați la faza județeană. Au mai participat și alți trei elevi din clasa a VI-a: Rad Alexandra Roxana  (Mențiunea I), Covaci Florin – Ştefan (locul 5), ambii calificați la faza județeană, și Mîneran Georgiana – Izabela (locul 6).

          La faza județeană a Olimpiadei de Religie, desfășurată la data de 01.03.2014 la Seminarul Teologic Ortodox din Arad, au participat cei doi elevi din clasa a V-a și primii doi din clasa a VI-a, așa cum am specificat mai sus, coordonați fiind de doamna profesoară de Religie Ortodoxă  Bun Claudia. Prestația lor a adus multă bucurie școlii noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu