luni, 22 mai 2017

Noi câștigători la concursul ”Ascultă 5 minute de muzică clasică”

        Se pare că și anul acesta ne bucurăm de concursul Proiectului ”Ascultă 5 minute de muzică clasică”. Dacă nu demult am avut un câștigător, pe Știopan Bogdan din clasa a VII-a, într-un timp relativ scurt mai avem trei câștigători care au răspuns corect la întrebările concursului. Câștigătorii sunt:
           1. Repciuc Naomi, din clasa a VII-a, a răspuns corect la întrebările concursului din săptămâna 27 martie - 2 aprilie - coordonată de prof. Claudia Bun. Naomi a primit o diplomă și un CD original cu Claude Debussy- Preludes Books 1&2, în interpretarea lui Pierre - Laurent Aimard;
           2. Florea Marcu - Fabian, din clasa a VII-a, a răspuns corect la întrebările concursului din săptămâna 3 - 9 aprilie - coordonat tot de prof. Claudia Bun. Fabian a primit o diplomă și două CD- uri originale cu Grigore Leșe- Le chant de Lăpuș;
           3. Cohan Cătălin, din clasa a VI-a, a răspuns corect la întrebările concursului din săptămâna 8 - 14 mai - coordonat de prof. Liana Manole. Cătălin a primit o diplomă și un CD original cu Daniel Hope Escape to Paradise: The Hollywood Album.
       Îi felicităm pe toți trei pentru reușită și ascultăm cu drag în continuare, săptămânal, piesele selectate și puse înaintea noastră de către proiect, îmbogățindu-ne cultura muzicală și sporind interesul pentru muzica clasică. 
                                                                                                                                                                              Prof. Claudia Bun
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu