sâmbătă, 26 octombrie 2019

Toamna, un vis sau o lume de basm


     
       Este o zi minunată de toamnă , în care soarele nu mai este la fel de fel vesel şi de prietenos aşa cum era odată , însa, îşi transmite ultimele sale săgeţi de foc strălucind destul de tare peste văzduhul care e ca o umbră deasă ce topeşte zările.
      În acest anotimp cerul nu este senin tot timpul , iar pe cer apar norii grei şi cenuşii . Vântul adie uşor, dezbrăcând toţi copacii de funzele ruginii, castanii şi arămii care dansează ca nişte balerine aşternându-se uşor la pământ, formând un covor gros şi pufos. Păsările ne fac cu mâna plecând în ţările calde. Toamna, parcă toată natura moare încet , însă, chiar şi-aşa ne oferă un tablou unic pe care ţi-l aminteşti ca pe un lucru frumos, special şi fantastic ce te trimite într-un loc fermecat sau într-o lume de basm de fiecare dată când te gândeşti la ea.
       Acest anotimp este unul plin de bucurii, de surprize şi de daruri de care trebuie să ne bucurăm şi pentru care trebuie să fim recunoscători, deoarece lumea toată este cuprinsă de magia acestui anotimp şi pot spune cu tărie că ,,Niciodată toamna nu fu mai frumoasă !''.
Dragoș Alicia, clasa a VII-a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu